Två tjejer söker boende i Bergen!

Hejsan! Jag har vart inne på många olika sidor och tittat boende i Bergen, men jag gör ett försök här med! Vi är två tjejer som letar efter ett rum att dela på i antingen kollektiv eller som inneboende! Vi ska dela rum för att försöka hålla budgeten så låg som möjligt och är villiga att betala runt 5500 tillsammans, men pris kan diskuteras. Vi är glada, kreativa, sociala och älskar att laga mat. Vi föredrar att vara i naturen och att läsa böcker, men likaså att träffa nya människor och vara ute och festa! Vi har sökt en massa jobb och hoppas på svar därifrån men att hitta boende i centrala Bergen är prioriterat! Vi är inte oroliga för att inte få något arbete och vi har ett bra start kapital. Vi är tjugo år båda två och våra största intressen är att resa. Vi båda har precis varit ute på varsin resa på sex månader. Jag var i sydost Asien och Johanna var i Australien och New Zeeland. Detta har gjort så våra vyer är nu större och vi har bokat flyg ner 1 september till Bergen. Vi har planerat att stanna där minst sex månader. :) Tacksam för svar! Tveka inte, vi är stört sköna!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444