st Marteen?

Hej någon som har varit i st marteen, ska dit 2veckor i slutet av oktober, *Hur är det med priser mat/öl ? *vilken del man ska vara, den franska eller holländska delen :)? mvh Robin

Nu har du ju redan varit där men om någon annan läser det här så.... En öl 1,5-4 dollar beroende på var. En big mac meny på Mc Donalds (Holländska sidan) 7 dollar. Grillade revbensspjäll 10-12 dollar. Middag på bättre restauranger 15-26 dollar. När det gäller vilken del man ska vara i så är det en smaksak. Jag tycker man ska dela upp tiden mellan de olika delarna. Det är inga avstånd att tala om så det är lätt gjort. Dessutom billigt och enkelt att förflytta sig med buss. Även taxi är ok då de har fasta priser enligt ett visst schema.

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika