Central och sydamerika 6 månader, tacksam för tips

Hej. Vi är tre personer som flyger från sverige till cuba den 6e october. Vi kommer vara på cuba 11 dagar för att sedan flyga vidare till cancun mexico. Från mexico kommer vi sedan att ta oss nedåt via guatemala, el salvador, honduras, nicaragua, costa rica och slutligen panama, för att sedan ta flyg över till antingen colombia eller ecuador. Så nu är min fråga tror ni att en budget på cirka 10.000 per månad per person är tillräckligt? Även om nån har någon erfarenhet av att ha hyrt hus i något av de här länderna typ en månad? har hört att det är ganska billigt? Och är även mycket tacksam för överiga tips om länderna :) / David

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika