Mexico!!!

Hej! Jag och en polare ska resa mexico 2-3 veckor i februari. Undrar lite vart vi ska flyga till och sen hur man ska resa för att se det bästa på såpass kort tid. Någon som varit i mexico som kan ge lite tips på vilken reserunda som är bäst?

Beror på vad ni vill uppleva, men Cancun's stränder, en pyramid och sen till San Cristóbal brukar vara poppis. Är Mexico city där ni starta så är väl en roadtripp norr (Guanajuato) eller söderut till Acapuloc och där efter purto escondiodo. Vägarna är överlag bra och betalvägen ned till Acapulco tycker jag innehåller en del vackra vyer sen är staden ganska tråkig men går nog hitta något kul där. Dålig koll när spring break är i USA men då är det livat även där. Jag tillhör de som tycker om glida runt i Mexico city även om många föredrar gamla stenar i djungler eller stränder.. så som sagt, beror på vad ni vill få ut. sen måste jag utfärda följande varning.. journeywonders.com/10-reasons-shouldnt-date-mexican-man/

jag ska dra till mexiko i februari, exakta datum är inte bestämmt men blir ca 2veckor.. vi kommer nog ha hotell på cancun, men ska ta övernattning, på playa del carmen och conzumel :)

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika