Frågor ang Thailand Visum.

Hey på er! Tiden springer och snart är det bara 50 dagar kvar tills jag har Asien under mina fötter igen med start Vietnam. Jag har dock lite funderingar kring visum till Thailand osv. Som min tänka resrutt ser ut nu är nämligen; 7/1 ---> Vietnam 20/1 ----> Kambodja spendera ca 1 månad i Kambodja för att sedan ta mig in till Thailand. Då jag har en vän som bor i Thailand numera så kommer jag ansöka om turistvisa, vilket gör att man får 60 dagar. Har försökt nå Thai Consulate i Göteborg också med mina frågor men inte fått något svar ännu. Planerar att åka dit nästa vecka och applya. Men! Hur som! Till saken. Det står i ansökningsformuläret att man måste ha flygbolag, inresedatum/utresedatum osv när man ansöker. Måste jag då alltså ha en flygbiljett ut ur Kambodja till Thailand när jag redan är på resande fot i Asien och har tänkt ta mig in genom gränsen? Har tänkt mig åka buss isåfall, men ja. Någon som vet? Och som har gått igenom samma procedur? Puss och kram och TACK på förhand för era tips!

,

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749