Flyter runt i Sydamerika!

Hej världsmedborgare! Befinner mig just nu i Argentina och kommer fortsätta inom kort till Chile, och därefter lutar det mot Colombia. Sen måste min resevän vända hemåt. Så tänkte mest tala om för er att det finns en asskön brud som flyter runt i Sydamerika och skulle inte ha något emot resesällskap efter januari någon gång. Största målet är nog Mexico och costa rica men vill se så mycket som pengarna tillåter. Så om ni är sugna så hittar ni mig på Facebook. "Marie Stellberg" Fred ut med kääääärlek!

hejhej! jag vill oxå flyta runt i Sydamerika. Funderar dock på att åka ner i slutet av januari. E du fortfarande där då?

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika