Thailand 9 december till 7 januari

Söker något skönt resesällskap i Thailand nu under december!! Tänkte starta resan på Phiphi och sen hoppa lite mellan öarna, men inget är skrivet i sten :) Jag har backpackat i Asien två ggr tidigare och denna resa är väl ovanligt kort för att va mig, men ja älskar utelivet, dykningen och i allmänhet hela den avslappnade känslan som finns i Asien!! Så skriv en rad så möter vi upp :)

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749