Sköna killar sökes till Backpacking-resa till Sydamerika Dec 2015

Tjena! Jag(20år) och min tjejkompis Fanny(19år) planerar att åka ut på en backpacking-resa till Syd Amerikas många länder i slutet av året(Planerat att komma iväg innan nyår) och känner att det skulle kännas tryggare om vi hade med oss några muskelberg till killar(skämt) haha nejdå, DU behöver absolut inte vara ett muskelberg(men skulle uppskattas) Hahah okej känner mig lite för rolig när jag skriver detta. Men till saken, vi skulle uppskatta jättemycket om det är några killar med liknande intresse som vill slå ihop sig med oss på denna resa. Vi vill åka på obestämd tid, vi känner att vi inte vill stressa oss igenom denna resa och ta allt lite som det kommer, typ så mycket njuta och ha roligt som möjligt! Vi är väldigt lättsamma, avslappnade och roliga som personer som bara vill utanför Norges(jobbar ihop pengar för tillfället) portar i princip, så holla at us om detta låter intressant

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika