Resa Till Thailand till sommaren

jag skulle vilja ha res sällskap till sen sommaren till Thailand då mina vänner har semester på vintertid uppstår det problem . nu söker jag nån/några som skulle vilja bege sig till Thailand i sen sommar datum kommer så småningom skriv gärna om ni är intresserade så kan vi snackas vid lite mitt namn är Dennis jag är 23 år gammal ute efter äventyr och en skön semseter

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749