Belize-Panama

Tjenare! Två grabbar från Stockholm som gör en tripp i Centralamerika. Vi har vart i Belize nu i 10 dagar och känner att det är dags att börja röra på sig. Slutdestinationen är Panama, men vi kör lite stopp längs vägen såklart. Honduras för dykning, Nicaragua för surfa och säkert costa rica också. Om de är någon som är ute o reser eller någon som känner för att packa ryggan o sticka så är det bara att höra av sig. Hemresedatum för oss är 31/3 (cirkus) Ha de! //Adam

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika