Koh Samui+One Direction i Singapore

Hej på er alla! Jag är just nu på Koh Samui tillsammans med några vänner. De reser hem på tisdag och jag blir ensam kvar i en och en halv vecka. Tror min plan är att stanna kvar på Koh Samui fram till ca 8-9 mars för att sen ta mig vidare till Singapore, där jag ska se One Direction den 11 mars och flyger sedan tillbaka hem till Sverige den 13! Om någon vill träffas antingen på Koh Samui eller Singapore så går det jättebra att höra av sig till mig :D finns även biljetter kvar till 1D om någon skulle vilja haka på ;) Kram kram!! /Johanna PS: Är flexibel och kan tänka mig att åka till tex Koh Tao, är ganska trött på Mallorca-känslan på Koh Samui ;)

Mer om Asien

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Rundresa i Indien
Upplev det ståtliga templet Taj Mahal och segla längs Ganges till tempelstaden Varanasi. Därefter ta flyget söderut för att leta tigrar i det vilda och njuta av exotiska kryddor. Området Kerala i söder är en riktig pärla.
$2899
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749

Övrigt inom resor