Kuba

Jag och min syster åker till Kuba på en rundtur själva i maj, något som är värt att tänka på eller några bra tips? Vi tänkte stanna i Havanna någon dag innan vi åker till Trinidad sedan till Cienfuegos för att sen åka till Santiago de Kuba. Buss mellan dessa ställen.

Åh ni kommer få det underbart, Kuba är helt fantastiskt! Kubanerna är mkt trevliga och hjälpsamma, inga problem att ta sig runt, saker kan ta tid dock "mañana mañana"...:) missa inte el nicho!! Sjukt vackert. Sen har ni Santa Clara och Che Guevara "museumet". Åker ni till turistorten Varadero, så får ni inte missa en kväll på baren Calle 62, världens godaste burgare serveras där! (Baren ligger såklart på gata62). Ha en trevlig resa!

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika