Ny musik! :)

Här kan ni posta era tips om ny musik :) Jag lyssnar mest på house och hiphop, den här låten knarkar jag just nu! youtube.com/…

[q]"Här kan ni posta era tips om ny musik :) Jag lyssnar mest på house och hiphop, den här låten knarkar jag just nu! youtube.com/…" - Erik Mårdh (ermard)[/q][q]"Här kan ni posta era tips om ny musik :) Jag lyssnar mest på house och hiphop, den här låten knarkar jag just nu! youtube.com/…" - Erik Mårdh (ermard)[/q] Skön låt, jag tyckte hela deras EP var rätt schysst. Men jag tycker det är lite mer pop än hiphop om jag ska vara ärlig. Här har du alla låtarna: open.spotify.com/album/…

Tack så mycket, ska lyssna på de andra. Och ja det kanske är som du säger. Pop Hop!

Ja gör det, låter väldigt lika allihopa tycker jag. Sen menar jag inget illa med att det är pop-igt, det är ju helt inne nu igen, speciellt på svenska så det lär ju gå bra!

Den här låten är den absolut bästa reslåten just nu! Perfect Day med Allertz, bra drag! open.spotify.com/track/…

Thomas Jack´s senaste låt Rivers är grym! open.spotify.com/track/…

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444