Språkkurs i spanska + surf?

Hej! :) Är precis ny här men tänkte be om lite tips. Jag har nämligen planer på att dra ut och resa själv i vinter, planen är framförallt allt lära mig surfa, men vill också hinna med att volontärarbeta en del. För att få ut så mycket som möjligt av resan så tänkte jag börja med en språkkurs i spanska någonstans i Centralamerika i kanske 6 veckor, för att sedan ta mig neråt och även besöka Sydamerika. Det jag ber om nu är TIPS! Vart finns de bästa språkkurserna där jag samtidigt kan få surfa? Vilket är stället jag borde åka till? Och även de billigaste (samtidigt som de ska vara bra, givetvis) och gärna så man kanske kan få CSN. Maja

Hej Maja, har du åkt än?? Jag ska till Guatfmala i januari och plugga om du vill med!!

Hej alla! Eftersom det verkar som ni vill kombinera surf, äventyr och volontärarbete vill jag tipsa om ett resmål som har allt som många annars hoppar över, El Salvador. Jag bor här och det är ett fantastiskt land med helt underbara människor. Nu i november har vi en 2- veckors gruppresa som kombinerar volontärarbete med turism och det ingår en del surfning. Det är bara några dagar kvar för att anmäla sig men det kan vara ett bra sätt att få lite av varje under två veckor och sedan går det lätt att resan vidare till de andra länderna i Centralamerika med shuttles. Det är många som är lite oroliga för att resa till El Salvador på grund av att det mest är dåliga nyheter från landet som når Sverige men jag kan verkligen rekommendera detta land. Inte så turistigt som många andra, billigare än Costa Rica och Panama. Men om man känner lite oro så kan denna resa vara ett perfekt sätt att resa lite mer organiserat i El Salvador. Jag kommer att vara med på delar av resan och hjälpa till med översättning och koordinera. Det finns även möjlighet att läsa spanska i El Salvador på en fantastisk strand som har bland Centralamerikas eller kanske världens bästa vågsurf!! amzungo.com/rundresa-14-dagars-aventyr-volontararbete-med-guide/ Amzungo.com har volontärprojekt året runt i El Salvador om dessa datum inte passar och det går även att läsa spanska (på en av de bästa surfstränderna). Hör av er till mig om ni är intresserade eller har mer frågor! Varma hälsningar Anna Ekdahl

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika