Från Peru till Kuba

Hej hej! Vi är två tjejer som ska åka från Lima till Kuba under september - december. Det enda som är planerat hittills är att åka från Lima med flyg via Bogotá och vidare till Cartagena och därifrån med segelbåt till Panama. Därefter vet vi dock inte riktigt vilka länder vi ska välja (tre månader känns som lite för kort tid för att hinna med alla), vi har dock redan varit i Costa Rica och hoppar nog det den här gången. Vi skulle därför vilja ha tips på vilka länder och platser vi borde besöka! Båda gillar att surfa och festa, men också att vandra och se vacker natur. Ingen av oss dyker dock. Tack på förhand :)

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika