Carnival i Rio

Hej! Vi är några grabbar som ska åka på vårt livs resa i februari nästa år till Sydamerika. Vi tänkte börja vår resa med Carnival i Rio. Är det någon som varit på Carnival som kan berätta lite om det? Förutom main-event vad ska man mer göra? Orkar man vara där alla dagarna eller räcker det med 1 dag för att få lite känn på stämningen å sen kan man dra vidare? Tack på förhand!

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika