Mexiko och Sydamerika

HEEJ! Tänkte bege mig mot Central och Sydamerika efter årsskiftet. Har väl ingen direkt plan, men tanken är att resa runt i just Mexiko och sen vidare till Sydamerika och besöka alla olika länder där. Skulle verkligen uppskatta lite tips om exakt vilka ställen som är bäst att besöka och vad kostnaderna ligger på. Har inte direkt nå hemdatum eller plan på hur länge jag blir borta, så är också intresserad av att veta hur lätt det är att få jobb och vad man tjänar och hur man går till väga för att få jobb. Sen är det ju så att jag gärna reser med någon, eftersom jag hört att det kanske inte är de smartaste att resa som en ensam tjej däromkring. Så skulle tycka det va jätte kul om någon är intresserad av att följa med på en resa med mig! Har inte direkt något startdatum för resan, men vet att jag satsar på att åka i januari eller någon gång i början på näta år :)

Hej! Hur går de med planeringen - någon resa bokad?:)

Nej har inte bokat någon resa än, men planerar att göra det snart. Hoppas fortfarande på att hitta nån att resa med! är du intresserad? (:

Camilla, jag åker själv till sydamerika nu i januari och skulle lätt vilja mötas upp! Adda mig på fb: Erika Sjöberg heter jag där (hatt o solbrillor) så kan vi spåna vidare kanske? Å

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika