Från costa rica till Bolivia. Feb2016-maj2016

Hej! Efter ett par månader i Centralamerika lämnar jag av mina vänner på flygplatsen i costa rica 2feb för att sedan åka ner på kontinenten i 4 månader. Colombia, ecuador, peru, bolivia. Resa runt, uppleva, hika, träffa folk, ja- backpacka. jag har varit runt i centralamerika innan men Det här blir min första gång jag planerat en resa själv och hade varit kul att höra om nån har tankarna i samma bana samtidigt! Kan även passa på att be om absoluta favoriter på vägen för er som redan varit där?

Yo! Låter sjukt kul, att resa själv äger! Jag planerar att dra till Colombia i mitten/slutet av februari, beroende på jobb. Gjorde en resa där nere för ett par år sen och tog Honduras-Nicaragua-Costa Rica-Ecuador-Peru-Bolivia, så om du vill ha tips är det bara att holler at me!

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika