Thailand

Jag och min pojkvän åker till Thailand i början av januari. Vi kommer vara där i 10 dagar och landar i Bangkok. Vi vill åka till en eller eventuellt två öar för att utforska. Vi vill definitivt inte vara nära en massa turister eller full moon fester. Vi vill ha fina stränder med bra snorkling och platser vi kan se historiska monument och vandra på. Om det finns nattliv bryr vi oss inte nämnvärt om, vi gillar att ta några öl här och där, men vill inte vara omringade av turister eller barnfamiljer. Har någon några förslag på öar vi kan åka till? Tack på förhand!

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749