Aktuella tips för RIO Januari 2016

Hej kamrater! Jag skall åka till Rio De Janeiro tre veckor över karnevalen! Grundupplägget ser ut så här: 1 vecka i Favela Vidigal 1 vecka på stranden i Buzios. 1 vecka karneval (bo i St Teresa). Jag har inte varit i Rio på många år, så jag tar gärna emot Tips på "do's & dont's".. Favela-veckan känns rätt given, men hur tar man sig an Buzios (50 år efter boomen)? ...och hur maxar man karnevalen??? Tacksam för Alla tips! mvh Adam PS. Jag å frugan är 45/50 år, så partytips efter 03.00 känns dessvärre lite som att "kasta pärlor åt svin" DS. :-))

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika