Kuba över nyår?

Tjenare! Vi är tre "unga" herrar på 30 till 32 år som tänkte flumma runt på Kuba i slutet av året och början av nästa. Det vore skitkul att möta upp med några andra sköna människor på plats. Vi tänkte ägna oss åt en hel del romprovning och cigarrökande. De fyra stoppen är spikade och blir ungefär enligt följande: 27-29 dec: Havanna 29-31 dec: Vinales 31 dec-2 jan: Cayo Levisa 2-5 jan: Trinidad

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika