Någon som är i Thailand 5 Jan?

Hallå där! Jag undrar om det är någon som kommer vara i Thailand början av 2016? Jag har rest i 2 månader och nu varit och firat jul här i Thailand med familjen och tänkte om det finns någon rolig prick i närheten av Bangkok runt 5 Jan? Drar troligtvis ner till södra thai och sen över till cambodia! Hör av er Skulle vara grymt kul att mötas upp på några öl och snacka lite. Finns även på Facebook Sofia Thörn :)

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749