Segla i caribien

Tjenare jag och min bror Hampus och Johan Persson är tre killar från Hälsingland som ska ut och segla runt 20 februari ifrån cancun. Och vi letar någon som är sugen på att hänga på oss att segla i 8 veckor kille eller tjej. Men ifall ni hakar på så vill jag gärna träffa er eller prata tillsammans i telefon. Hoppas någon hakar på för ifall ni träffar oss så märker ni att vi är rätt så goa människor

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika