Backpacka vart som i 4-6 månader!

Äventyrsful kille som vill ut och backpacka i 4-6 månader. Göra allt ifrån att bada, sola, utforska skogar och ruiner till att sova under bar himmel och bara leva fritt. Hade tänkt mig Usa/Sydamerika eller till och med Asien. Är öppen för alla sorts förslag! Vem är då jag ? Kille i sina bästa år (22år), har mina tankar högt och lågt. Gillar att utmana mig själv och se vad min kropp och psyke faktiskt kan klara av.Är som person trygg i min själv och kan ta hand om mig själv.Värdesätter att få uppleva världen och skapa sig egna intryck/minnen som man kan ha med sig den dagen man blir gammal.Det är svårt att få fram det man söker i en text, är än mer svårt för dig som läser att skapa dig en rättvis uppfattning om vem jag är. Så om det är något du undrar så skriv bara!!!

Fyfan jag har hittat dig! När åker vi? :D Skulle vilja vandra på egen hand dit ögat pekar och sedan slå upp ett tält och bara njuta. Se häftig natur och hitta platser man bara kan drömma om! Skriv på facebook om du är intresserad av en äventyrlig resepolare! facebook.com/…

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika