Sydamerika hösten 2016

Hej! Jag är en 19:årig tjej som planerar att åka till Sydamerika nu i höst. Jag kommer att börja i Peru sedan Ecuador sedan Chile och sist Brasilien! Har gratis boende i både Santiago (Chile) Samt i Rio! Min mamma är chilenare så pratar helt ok spanska. Jag bryr mig inte ett dugg om lyx utan vill verkligen bo enkelt, lära känna kulture, förbättra spanska, träffa människor och bara ha det så jävla skönt. Är öppen till nya reseförslag osv men enligt släktingar är Peru, Ecuador och Chile verkligen underbart! Kan eventuellt tänka mig Bolivia. Vill följa Inkaleden. Och jag är en väldigt öppen, social och trevlig tjej. Enligt mig haha. Så hör gärna av er om ni är intresserade! Jag bryr mig inte om kön eller ålder så länge ni inte är alldeles för äldre än mig. :=)

Hej. Hur länge har du tänkt vara borta? Ska också resa genom Sydamerika men med start i Februari 2017, kanske för sent för dig? :)

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika