Sydamerika Mars

Hallå där! Jag landar i Rio den 1a mars utan någon riktig reseplan, men är sugen på att ta mig genom Brasilien, Argentina, Chile och kanske Bolivia i mars månad! Jag är en glad och äventyrslysten 25-åring som gillar nya upplevelser utanför det vanliga, god mat och gott sällskap! Är du sugen på att mötas upp någon storstad i dessa länder och resa runt lite? Skriv ett PM! :D

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika