Volontärer sökes till skolbygge i Guatemala

Hej! Vi, två civilingenjörsstudenter från Linköping, håller för tillfället på att bygga en mayaflickskola av PET-flaskor i San Juan la Laguna (vid Lake Atitlan) i Guatemala och behöver hjälp! Vi har börjat bygga skolan, genom vår egenuppstartade förening Engineering for Mayan Students, men har upptäckt att det finns otroligt mycket mer problem i byn än vi först anade. Vi har haft möte med kommunen här då avfallshanteringen i byn i princip är oexisterande. Vi hoppas kunna förändra detta - men då måste vi vara fler. Vi är här from nu till juni - så om ni är intresserade av att komma och hjälpa oss är det vara att höra av er på engineeringfms@gmail.com så tar vi ett Skypesamtal. Vi kan ordna med boende om ni vill - 44 kronor per dag (husrum och tre måltider inkluderat). Håller tummarna !! Sofie och Sabina Ta en titt på projektet på instagram & facebook : engineeringfms

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika