SYDAMERIKA 2017 RESEKOMPIS

Hej! Jag söker en resekompis som vill äventyra med mig i Sydamerika i 3-6 månader. Jag åker i februari 2017 och börjar i Peru där jag ska spendera 5 dagar på en ayahuasca retreat följt av vandra inkaleden till Machu Picchu. Resten av resan är oplanerad men jag vill helt klart besöka Chile, Brasilien, Argentina och Bolivia m.m. Jag är öppen, skön och lätt att resa med. Älskar adrenalinfyllda äventyr, djur, natur, spiritualitet och fest. Bara att börja plugga spanska dååå! :)

Hej! Sitter precis och planerar en liknande resa, men siktar in mig på hösten 2017. Man blir ju något taggad av att läsa att du snart är på väg, hur känns det? :D Får jag fråga vilket ayahuasca retreat du tänkt besöka och på vilket sätt du har tänkt vandra inkaleden? (själv eller med någon viss organisation?) och hur mycket har du budgeterat att din resa kommer kosta om du ska vara borta i 3-6 månader? Är du intresserad av meditation så ska det finnas ett vipassana-center i Lima, har varit på "samma" i Ödeshög helt i tystnad i 10 dagar. Helt klart en av de bästa sakerna jag gjort för mig själv, så jag tänkte passa på att besöka det i Lima också.

Låter intressant! Går själv i banorna på att vandra en del och resa runt och se olika platser. Är väldigt flexibel och är öppen för förslag och spontana saker. Däremot är jag ingen storfestare när jag tränar mycket så vill jag inte att alkohol ska stoppa mig. Men festar jag gör men kanske inte lika mycket som en vanlig männsika :) Skriv gärna om du är intresserad av att lära känna mig bättre eller om du bara vill fråga något. /Rickard.

Det känns så spännande och kul! Ett tag kvar dock ;) Jag ska till Etnikas retreat i Cuzco och göra 5 dagars ceremoni där. Inkaleden ska jag absolut göra och jag har läst runt en del men inte helt kommit fram till hur jag vill gå tillväga. Jag vill iaf vandra inte ta tåget till Machu Picchu! Jag ska försöka få ihop så mycket pengar som möjligt men jag räknar med en budget på minst 10 tusen i månaden. Tack för meditations tipset jag ska absolut kolla upp det!!! Wow vilken utmaning otroligt nyttigt för en.

Åh jag kan tänka mig det, jag får nästan rysningar bara av att tänka på att få uppleva en sådan resa :) Tack ska du ha för dina svar och stort lycka till med din resa :)

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika