Resekompis i Mexico, Kuba och Jamaica!

Jag planerar höstens resa som kommer starta i mitten av oktober. Planen är att börja i södra Mexico, sedan Kuba och Jamaica och över till Mexico igen. Som ni ser så är det en väldigt lös plan än så länge och det enda som egentligen är klart är början och starten i Mexico. Jag var sugen på att resa nedåt i Latinamerika därifrån men som ensam tjej så känns det andra alternativet bättre. Så, till min fråga: finns det någon som har planer på en liknande höstrutt? Vad tror ni om dessa tre länder på två månader?

Hej Ida! Jag har planerat att ta mig Söderut genom Centralamerika under Oktober månad! Börjar i Cancun slutet av september och reser vidare mot Belize, Guatemala, Nicargua, Costa Rica osv efter det. Möts gärna upp på vägen om du kommer befinna dig där! Allt gott! // Louise

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika