backpack Asien 2016/2017

Hej! Har tänkt ge mej iväg och resa i November i år, men har ingen som kan följa med så provar här :) Jag älskar att resa och se saker på mina resor, detta är alltså ingen festresa då jag hellre prioriterar att se så mycket som möjligt. Tycker också om att fotografera på mina resor :) Vill vara borta i Asien i ett par månader. Hör gärna av er!

Har själv gjort en ny tråd här där jag letar någon som kanske är sugen på följa med. Har varit i thailand 3 gånger tidigare och jag är ingen festmänniska utan vill uppleva så mycket som möjligt medan jag är borta. Så där ligger vi på samma nivå. Om du är intresserad så skicka ett meddelande. /Rickard

Hejsan, Jag har också tänkt ta mig ut på transibiriska i oktober/november i år. Har inte kollat upp så mycket men hade tänkt vara borta i ca 1 månad. Vi kanske kan synka delar av resan iaf, Hör gärna av er om det finns intresse :)

Även öppen för andra resförslag, så länge man får se och göra mycket! :)

Hejsan! Hade denna rutt bokad i september men min resekompis ballade ur och jag fick dessvärre avboka... Jag vill mer än gärna göra denna resa men någon som inte bara vill festa utan ge sig ut och se sig omkring. Vill så gärna besöka Laos men sedan skulle jag kunna följa med vart än strömmen går :) skulle kunna tänka mig att vara borta minst 2 månader gärna 3! :)

Puttar upp :)

Tjena! Jag och tjejen ska ut på långresa nu i November och vara borta ca 6 månader. Största delen kommer vi spendera i asien men kommer även åka en sväng till karibien som det ser ut nu :). Vi är också inga festmänniskor även fast en öl kan vara gott :), utan vill uppleva så mkt som möjligt av länderna, dyka, osv. Hör gärna av dig om det låter intressant, alltid kul o träffa andra backpackers - the more the merrier! :)

Jag tänkte hänga i Asien i höst åker i mitten av oktober till Bali, åker själv så vill gärna möta upp lite folk. Efter någon månad i Asien väntar australien eller nz och har jag råd avslutar jag mer än gärna med Karibien.

Hej! Jag har också siktat in mig på att backpacka runt lite i Sydostasien från november till typ januari. Har ännu inte bestämt exakt vilka länder jag vill åka till, men åker för att se så mycket som möjligt medan jag är där. Håller på att göra en lista med saker jag vill se, och sedan tänker jag nog bara boka en resa ner till valfri plats och se lite vart resan leder mig och försöka bocka av så många saker som möjligt av det jag vill se. Jag är väldigt öppen för förslag på resa och vill jättegärna ha någon att åka ner med i alla fall! :)

Hejsan! Har också planer på att backpacka i Asien, tanken är att åka i oktober/november och vara borta i ca 2-3 månader. Har varit iväg på en backpacking i Asien för några år sen och då besöktes Indien och Thailand. Tanken är att börja i Hanoi och ta sig vidare med tåg/flyg/buss ner till Indonesien via Kambodja,Thailand och Malaysia, mycket mer än de är inte planerat utan tar det lite som det kommer. Hör av dig till ebbacd@gmail.com om det låter intressant!

Hejsan, jag söker resesällskap till en backpacking resa till Asien. Länder jag hade tänkt besöka är: Laos, Thailand, Kambodja, Malaysia och Indonesien =ca 17 dagar. sen Vietnam ca 13 dagar, Kina 1 vecka, Japan 1 vecka och Indien 1 vecka, detta är förslag på 7/8 veckor men är öppen för förslag, spontana förändringar dit vinden blåser osv. En avvägningen mellan att se så mycket som möjligt men också kunna njuta på varje ställe och kunna stanna nån mer dag om lusten faller på. Sen att hinna med lite sedvärdheter eller utfoskning av landskapet, åker gärna till nationalparker osv helldre än storstäder och upptäcker mer udda delar av landet än de stora turist fällorna. Vill inte lägga för mycket pengar och bor gärna billigt. Jag är 29årig tjej som söker alla från 18-40år som känner sig resesugna. mail: (ferrari9876@hotmail.com) ta bort parantesen mvh Jennifer

Hej! Söker någon som är sugen att åka till Asien och backpacka tillsammans med mig. Hade tänkt att åka i november och vara väg ungefär 3 månader👍 Skulle vara en trygghet att kunna starta resan med någon och sen kanske åka på olika håll om man vill de. Hör gärna av er om ni är sugna 😀

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444