Medellin colombia feb 2017

Tjena! Blir till 99% medellin 1 februari till 8e mars kommande år. Tanken är att plugga spanska. Några tips? Någon som varit i medellin? Prisnivå? Kommer att åka själv, endast pluggat spanska i högstadiet & gjort två säsonger på mallorca som bartender så spanskan kunde vara bættre. Kommer nog att sticka ut en hel del där nere då man är 190cm,115kg mycket skägg o fulltattuerad. Blond med för den delen. Kommer att bo i el poblado btw. Önskas tips om medellin, budget mm.

Någon som har något att berätta om medellin?

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika