Backpacking Asien vinter 2016/2017

Hej! Jag är 23 år, glad, spontan och social som är redo att hitta nya äventyr och träffa nya människor i vinter. Min tanke är att backpacka i Sydostasien ifrån november till januari i vinter. Jag har inga exakta planer på vilka länder jag vill till just nu, utan tänkte boka en resa ner och sedan ta det lite som det kommer, göra det som känns bäst i stunden helt enkelt. Jag har givetvis massor med saker jag vill se och ställen jag vill besöka, men tycker bättre om att vara lite spontan och göra saker när det känns rätt. Jag vill jättegärna ha någon/några att resa med, om det skulle vara så att man vill göra olika saker när man väl är där nere så har jag inget emot att man splittrar på sig. Kön och ålder har ingen betydelse, men vill gärna att man ska vara lite likasinnad i alla fall. När jag är borta vill jag hinna med att se så mycket som möjligt och har inget emot att bo billigt, för pengarna vill jag hellre lägga på upplevelser. Jag har inget emot att ha några lugna dagar på stranden eller gå ut och ta några glas, men det är inte fokus på den resa jag vill göra. Om det finns några likasinnade där ute så hör jättegärna av er, så kan vi prata mer! :) Kram Stina

Hej! Jag har exakt samma tankar! Håller på att kolla runt lite, men åka själv? hur blir det? Jag heter Amanda, är 24 år, har pluggat turism och även jobbat utomlands. Just nu är jag inne i en depp period, livet stå still och jag vill ha äventyr! Jag drömmer om att få se hela värden, har dock ingen att göra det med. Låter jag som en person du vill åka med så släng, har svårt att beskriva mig själv, men är öppen och lätt att snacka med, skrattar gärna. Kram Amanda

jag Söker resesällskap till en backpacking resa till Asien. Länder jag hade tänkt besöka är: Laos, Thailand, Kambodja, Malaysia och Indonesien =ca 17 dagar. sen Vietnam ca 13 dagar, Kina 1 vecka, Japan 1 vecka och Indien 1 vecka, detta är förslag på 7/8 veckor men är öppen för förslag, spontana förändringar dit vinden blåser osv. En avvägningen mellan att se så mycket som möjligt men också kunna njuta på varje ställe och kunna stanna nån mer dag om lusten faller på. Sen att hinna med lite sedvärdheter eller utfoskning av landskapet, åker gärna till nationalparker osv helldre än storstäder och upptäcker mer udda delar av landet än de stora turist fällorna. Vill inte lägga för mycket pengar och bor gärna billigt. Jag är 29årig tjej som söker alla från 18-40år som känner sig resesugna. mail: (ferrari9876@hotmail.com) ta bort parantesen

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444