Sydamerika/Centralamerika hösten 2016

Hej alla! Söker efter någon eller några, killar som tjejer, att resa med under hösten. Har rest en hel del med båda.. Vad gäller reselängd så tänker jag mig början av oktober till ca 20 december men är öppen för förslag så länge resan blir av. Har ingen spikad rutt men har väl några ställen såsom Iguazufallen, Macchu Picchu och Galapagosöarna som jag skulle vilja besöka. Drar gärna till Centralamerika också om det hinns med. Kom gärna med förslag och funderingar

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika