Resa 3-4 veckor i Oktober/November

Jag tänkte resa i oktober till ett eller flera länder. Tanken är att uppleva så mycket som möjligt och ha en bra mix av äventyr och chillande. Jag är flexibel då jag kan tänka mig att resa till flera länder bara det är varmt under delar av resan. Möjlighet till att få dyka iaf en gång vill jag ha. Har rest flera gånger förr med vänner på liknande resor utan problem så jag är nog lätt att umgås med. Tanken är att som vanligt göra en lista på saker som jag/vi har lust att se/göra under resan och ta varje dag som den kommer.

Hejhej, jag letar också lite efter en resekompis under oktober. Jag har lite små tankar kring Bali, Gili och Lombok för att bland annat ta dykarcertifikat, lära mig surfa, snorkla med manta rays och bestiga vulkanen Rinjani i Lombok. Har inte världens största budget men vill få ut så mycket som möjligt utav en månad på kanske 30-40t. Låter det intressant så hör gärna av dig :) Ida

Hej! hur går er planer, jag är på väg mot Bali i början av oktober någon av er som sak dit då? :D

Har inget bestämt men det lutar åt att bli Bali och resa runt där, måste få tid till att dyka. Vad har du för planer?

Har nu bokat resa till Bali är där mellan den 4-28 oktober så är det någon som vill hitta på något så är det bara att sända ett mail till mig på (halvoo@gmail.com).

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444