Indien Sydostasien och Oceanien 2017

Hej! Jag är en trettioårig tjej som planerar att resa till Indien, Sydostasien och Australien Nya Zeeland 4 1/2 månad med start från mitten av januari 2017. De länder jag vill besöka är Indien, Sri lanka, Thailand, Malaysia, Vietnam, Kambodja, Indonesien, Filippinerna, Australien och Nya Zeeland. Jag tänker kombinera resandet med studier på distans. Som person är jag lugn och är främst intresserad av natur, stränder, kultur och mindre byar och orter. Söker en eller flera tjejer att dela denna resa med som jag ser enormt mycket fram emot. Jag skulle gärna vilja ses och börja detaljplanera resan redan nu så ju snabbare desto bättre. Så har du liknande planer - hör av dig!

Hej du! Jag kommer göra en likande tripp, jag lämnar sverige den 26okt och flyger mot fijiöarna! Stannar till mitten på november och därefter åker jag till nya Zeeland där jag kommer vara i ca 6 veckor! Sen flyger jag till filippinerna och stannar i ca 5 veckor för att sedan åka mot Thailand laos, Kambodja och eventuellt Vietnam! Sen åker jag ner mot Malaysia, Indonesien, Singapore och bali! Dock är jag kille :P Men hojta till om du kommer vara på någon av dom platserna:) // Marcus

Hej Marcus! Kul att höra från dig. Ja det låter som att vi definitivt kommer att besöka samma länder iaf till delar:-) Har du någon emailadress man kan nå dig på om det skulle bli aktuellt att vi möts upp någonstans? Josse

Hej! jag och tjejen kommer vara i sydostasien 2017 :) kolla in min tråd om det låter intressant backpacking.se/Discussion/…

Hej Danny! Åker gärna med er om våra resrutter passar! 😊 Sett din tråd, the more the merrier + bra att kunna dela på kostnader mm.

Jag är i Indien från November till nån gång i februari :)

Hej Emmelie, då möter jag gärna upp dig i Indien om våra rutter passar. Ska du runt i hela Indien eller var befinner du dig i början på 2017?

Hej Danny! Har du mail jag kan nå dig på?? Försökte svara på ditt medd men fungerade inte av någon anledning.

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444