Karibien2016 / Sydostasien 2017

Jag och tjejen ska ut på våran längsta resa hittills. Vi kommer vara borta i ca 6 månader och åker nu i November. Vi kommer börja i karibien med jamaica, kuba. Sedan tänkte vi costa rica för att sedan ta oss till asien med början i Indien, sedan thailand, kambodja, vietnam, laos, bali osv. Vi har inte spikat rutten utan kan bli ändringar under gången. Vi undrar nu om någon mer är sugen på att resa till några/något av ställena och vill ha någon att resa med? Jag och min flickvän är mycket lättsamma och vi vill uppleva så mycket som möjligt av länderna på våran resa och istället för att supa och vara bakfull så tycker vi det är roligare med utflykter/dykning osv. Låter det intressant så tveka inte på att höra av er! :)

Hej! Låter väldigt bra, jag är absolut intresserad! Mvh Marcus

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444