ASIEN 2017

Hejhej! Jag vill åka på en resa till sydostasien i början utav 2017 (januari/februari ev. tidigare) men då ingen av mina kompisar är säkra på om dom vill åka med testar jag här om någon vill åka med eller har en resa planerad. Funderar på att böja i Thailand och sen åka vidare till Burma, Laos, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Men är öppen för andra länder också, vill ta det lite som det kommer! Jag hade tänkt att vara borta i 6-8 månader, köper en enkelresa ner och åker hem när pengarna är slut helt enkelt! Vill hitta på mycket och festa en del men kan även tänka mig att volontärjobba under resam, är helt enkelt öppen för att hitta på det mesta och vara spontan under resans gång! Hör gärna av er :)

Hallojj! Jag och 2 kompisar åker till Bangkok i början av november! Hur länge vi är på resande fot är oklart men minst 3 månader, vill du ha sällskap feel free att höra av dig:D

Låter detta intressant? :) backpacking.se/Discussion/…

Travel 97 Hej ..jag är intresserat. vill gärna höra mer o resan via pm ? så fort så möjligt Tack

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444