Nya Zeeland i December!

Hejhej!  Jag har tänkt att åka till Nya Zeeland i början på december och åka hem i början på jan är önskan. Jag är väldigt öppen för förslag men det skulle vara sjukt kul att hyra en buss och åka runt och campa, alt. bo på hostel, surfa, snorkla, forsränning, bungyjump och vandra en del! Men jag är även öppen för andra förslag på aktiviteter!  Söker nu efter likasinnade personer som är sugna på att följa med eller som själva har liknande planer som jag kan följa med på!  Lite om mig: Jag är: 29 år / äventyrlig / försiktig / aktiv / filosofisk / drömmare / realist (!) / nyfiken och ganska så rolig. Mycket av dessa egenskaper kan tyckas vara motsägelsefulla och till viss del motsatser, men det funkar för mig. Söker folk i någorlunda samma ålder +-5 år! Inte superviktigt men ungefär!  Älskar äventyr och att upptäcka nya platser och ju fler desto roligare heter det dessutom!  Bor i Stockholm så fördel om man kunde ses och planera och samtidigt se om man fungerar bra ihop!  Hör av er om ni har liknande planer!

Hoppas du hittar någon reskompis! Hittar du inte någon så är Kiwi Experience ett bra alternativ. Ofta ganska många som reser runt ensam på dessa resor. Turerna är flexibla.

[q]"Hoppas du hittar någon reskompis! Hittar du inte någon så är Kiwi Experience ett bra alternativ. Ofta ganska många som reser runt ensam på dessa resor. Turerna är flexibla." - Joel Gunnarsson (las_vegas)[/q] Tack för tipset! Ska absolut under söka saken. Nu tänker jag mig dock att det är lättare att åka strax innan jul!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444