Sugen på att dra med till indien och sedan vidare i Syd Asien?

Meeen tjeeena!! Jane heter jag och är en 27 årig tjej som äntligen bestämt mig för att dra till Indien, Rishikesh, för att göra en 200h yoga teaching class. Mina planer är att antigen dra nu i slutet på september, eller i början av november. När jag är klar med mina 3 veckor på skolan vill jag passa på att utforska syd asien och det hade varit fantastiskt roligt med sällskap. Har inte bestämt vilka destinationer än men börja i Indien och sedan röra sig vidare till andra länder... Det jag vet är att jag älskar att resa och vill gärna passa på att uppleva så mycket som möjligt, äventyra och så klart chilla och njuta av livet. Det jag söker är någon som är öppensinnad, vill det jag vill och är så klart glad och härlig! :D Ingenting är bokad än så jag är öppen för förslag! Vi hörs snart då.. Cheers Jane

Tjena! Jag och tjejen ska spendera ca 4 månader i Sydostasien, kolla in min tråd om det låter intressant :) backpacking.se/Discussion/…

Heej! Låter jättekul! Yogar själv på fritiden och skulle vara jätte kul att åka på yogaretret! Jag älskar äventyr, att vandra, upptäcka fina platser, snorkla/dyka osv. Är 19 år om åldern spelar någon roll?... Hör av dig/ Åsa Johansson

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444