Nattliga nöjen i Warszawa

Då solen går ned över Kulturpalatset och Warszawas pittoreska husfasader vaknar nattsuddarna till liv. Polackerna kan sin vodka och sin öl och är inte rädda för att ta en svängom såväl med glaset som på dansgolvet. Följ med!

Club Rock
En gång i tiden känt för att spela polsk punk och rock från 60- och 70-talet. För mycket uppmärksamhet har dock gjort Club Rock mer mainstream och till och med sådant som Lenny Kravitz passerar högtalarna. Den fantastiska interiören och lokala känslan är dock intakt!
 

Jadlodajnia Filozoficzna
Det bästa av det senaste okända händer på Jadlodajnia Filozofiszna – Filosofiska Kaféet. Medan du sippar öl tillsammans med de pålästa studenterna i publiken är indiebanden på scen precis dem du aldrig hört talas om men så gärna vill känna till.

Rasko
Det enastående regnbågsfärgade partyt bjuder upp alla vidsynta nattflanörer till dans.
 
Klub55
Någonsin velat dansa i ett gammalt sovjetiskt palats? Här har du chansen. Olikt det mesta du varit med om.
 
Miedzy Nami
Den polska huvudstadens sofistikerade och intellektuella hänger gärna på Miedszy Nami. Lyckas du intala någon om din egen populärkulturella relevans kanske du till och med kan bli festens mittpunkt.

Zoo
Warszawas mesta uteställe med högklassig teknik för ljud och ljus som bara passar för de allra namnkunnigaste inom nattklubbsvärlden. Klä dig i din läckraste stass, förvissa vakten om din betydelse och släng dig på närmsta säng (!) eller i närmsta badkar (!!) för att spana in det vackra folket.
 
Nobo Bar
Världsmusik á la parisiska Buddha Bar och himmelska cocktails. Nobo lockar allehanda unga män som vill kurtisera snygga damer men klientelet på en av Warszawas läckraste barer är tack och lov mycket bredare än så.
 
Bar Axis
En av de trendigaste barerna i hela Polen är futuristisk, intim och kräver att du öppnar plånboken.
 

Club 70
Rytmdriven klubb där du enkelt förflyttar dig mellan 70-, 80- och 90-talet och svänger de lurviga tillsammans med ett klientel som onekligen har fantasin i behåll.
 
Platinium
Nattklubb med internationell känsla. Med nästan 1 000 kvadratmeter i ett historiskt gammalt bostadshus till förfogande, består Patinium av ett upphöjt dansgolv, tre skilda rum, två barer och ett VIP-område. Här pågår festen till siste man stupar.

1 kommentar påNattliga nöjen i Warszawa

  1. Anders

    Varning för taxichaffisarna i Warszawa. Många av dem har dopat sina taxametrar med både anfetamin o extacy. Finns dock en o annan ärlig taxichaffis med 🙂 Undvik definitivt taxichaffisarna som hör till hotell Marriot, de försöker även stoppa hederliga chaffisar från att hämta upp folk utanför hotellet. Fast är ni backpackers så kanske ni inte bor där ändå.

Svara till