Mot huvudstaden

Checkade ut från hotellet som låg nära Denvers flygplats tidigt imorse och begav oss till flygplatsen. Flygturen med Frontier Airline tog oss till Washington DC. Framför oss i flygplanet satte sig ett par med ett barn på gissningsvis ett år, och det första föräldrarna gör efter att ha satt sig är att plocka upp en drös med våtservetter och torka av precis allt där de sitter; säten, bord, stolsryggarna framför, broschyrerna i stolsfickan, fönstret och fönsterluckan – ja allt! Hahaha😂 Herregud vad dottern kommer att bli ständigt sjuk om de har sån bacillskräck… Nåväl, var och en gör som den vill.

Väl framme i DC tog vi en taxi till hotellet som ligger på södra sidan om Capitol Hill, ganska nära vattnet. Det blåser och är svinkallt (-5), trots att det ligger på samma breddgrad som Ibiza… men det är såklart vindarna från Atlanten som kyler här.

Vi gick ut och tog en bit mat på en restaurang tvärs över gatan och sen gick vi hem och kollade på TV en stund innan det blev nattinatti. Vi såg slutet av Dirty Dancing. Igår kväll gick Grease, så nu har det varit nostalgi-tv på hög nivå 😉

Imorgon är vi igång igen och ska ge oss ut för att utforska stan.

Howdy folks!

 

 

Var den första som kommenterar

Svara till