På väg hem

Idag har vi ägnat oss åt att äta frukost, packa och gå en liten promenad innan vi checkade ut från rummet och väntade i lobbyn en stund på taxin som vi beställt för att ta oss till flygplatsen, Dulles airport. Stor flygplats, men skralt med butiker, och de som fanns var pyttesmå. Men i övrigt en fin och fräsch och väldigt lugn och tyst flygplats. Nåväl, snart är vi på Kastrup i Köpenhamn och där finns det gott om butiker att slå ihjäl väntetiden i.

När jag skriver detta sitter vi alltså på planet, och har ca 1 timme och en kvart kvar till Köpenhamn. Har kollat på film och sovit lite men kommer garanterat att vara dödströtta när vi kommer hem😵.

Sammanfattningsvis har det varit en underbar resa med massor av nya intryck, för även om Pelle o jag har varit på några av ställena tidigare så ser och upplever man alltid något nytt. Tror att alla fyra är jättenöjda med resan och vi är alla eniga om att vi inte är klara med Colorado än. Även några av de närliggande nordstaterna kan räkna med besök någon gång i framtiden.

Men just nu ser vi mest fram emot att få komma hem och komma in i vardagsrutiner igen, och så klart – komma hem till resten av familjen❣️😍❤

Stort tack till alla som följt oss här på resan❣️Det är alltid roligare att skriva om man vet att någon läser😊

Until next trip – howdy folks!👋🏼

Klart, slut☀️

Var den första som kommenterar

Svara till