60 dagar kvar till Sydamerika…

I januari bokade jag och Albin flygbiljetter till Sydamerika, en biljett till Lima och en hem ifrån Rio de Janerio. Det kändes då helt overkligt, något som det fortfarande gör. Tänk, skall jag resa med min kära vän till Sydamerika och tillbringa mer än en månad där? Jag blir exalterad bara jag tänker på det.

Hittills har vi inte planerat särskilt mycket, vi har kollat upp en del platser vi skall besöka men inget är bokat, mer än flygbiljetterna. Det gör hela resan mer spännande, att vi ska ta allt eftersom.

Förberedelser som pass, vaccinationer, försäkringar och inhandlingar försöker jag att checka av vecka för vecka. Jag arbetar en hel del, likaså Albin, så vardagen bara flyger iväg och tiden räcker knappt till för att förbereda. Jag upptäckte idag att det endast är 60 dagar kvar tills vi lämnar Sverige för vårt äventyr, så det börjar bli dags för oss båda att ta tag i alla saker vi ska hinna fixa innan flyget lyfter ifrån Landvetter.

Tips på sevärdheter, vackra platser, äventyr, städer, smart packning och allmäna saker att tänka på inför en resa till Sydamerika skulle uppskattas.

För Sydamerika snart kommer vi!

IMG_5767

About Alice Andersson 1 artikel
Jag är en 20årig tjej som alltid velat uppleva äventyr, i alla olika former. Jag älskar att umgås med människor och arbeta med människor. Har arbetat med människor i några år och det är något som verkligen får mig att må bra.

Var den första som kommenterar

Svara till