Life complete Hyoyeon noticed me

Var ju på konsär den 8:de!  Och har nu sett girls generation LIVE!  och Hyoyeon hadde ett solo performance det var så bra!! Men var lätt bäst att hon märkte mig och Mina två kompisar när hon gick ner från schenen och till backstage!

Då hon log, gjorde ögon kontakt och vinka!  Känns väldigt stort att hon faktiskt märkte oss <3 <3 <3

 

Var bara inte en gång heller sen när alla i Girls generation hadde deras performance så märkte hon oss igen och vinka,  samma med Yuri!

Och Tiffany och Sooyoung märkte oss under deras performance! Har ingen bild på när alla gick ner men fick en video på det i alla fall!  Alla är så fina  irl!  Taeyeon och Tiffany hadde också solo performance men dom gick ner åt ett annat håll så dom gick inte förbi oss som Hyoyeon gjorde  xD

 

 

 

Alla andra grupper var jätte bra med!! Var väldigt många EXO fans där och när dom gick på schen så blev det halft kaos hahaha men inget som gick utom kontrol i alla fall!

 

Var verkligen perf experience är så glad!! Och kan knappt tro det att Hyoyeon märkte oss faktiskt HER SMILE IS THE BEST ANd CUTEST OK.

 

 

Resten av dagrna upp tills i går har vart mest lugnt, då det regnat men har fått en ny Kompis!  Hon är jätte snäll och varit hjälp sam då hon kan flyttande koreanska och hon har visat runt lite i hondae (där vi bor just nu ist för det gammla)

 

Maten här är fantastikt och allt är super billigt, aldrig att dessa priser skulle finnas i sverige är schokad varje gång jag ser priserna och hur billigt det är!!   Testade på korean bbq och de är nog ett av de godaste matten jag ätit.

 

Testa också på soju  (koreansk alkohol) till det då det brukar alltid serveras till denna mat,  och de var väll hellt ok, inget för mig men nu har jag testat i alla fall!  Och sushin här är så mycket godare, finns så mycket gott så kan kanppt bestämma mig vad jag vill testa!

 

 

 

Var den första som kommenterar

Svara till