Hej ingen

Så dags att uppdatera igen.

Torsdag

I torsdags var jag först och besökte ett akvarium (det regnade hela dagen så jag var inomhus). De hade en ganska bra delfin uppvisning också. Efteråt åkte jag tunnelbana och gick till one piece Tower och Tokyo Tower.

Hade redan biljett till det den dagen och det regnade ju som sagt så tokyo tower blev inte så bra eftersom regnet gjorde att sett inte gick att se så långt.

Men one piece blev desto bättre och det var trevligt. Alla aktiviteter fanns även översätta till engelska så det gick att göra i stort sett allt.

Fredag

Fredagen började med regn då åkte jag till sunshine city alpha där Pokemon center och även möjligheten att köpa biljetter till en annan sak jag ska göra gick att göra. Mycket folk på Pokemon center. Men fick iaf köpt en snorlax nalle 🙂.

Sedan gick jag i en affär där allt för att se ut exakt som manga figurer fanns.. allt från kläderna till peruker till smink.

Köpte inget där men det var roligt att se. Sedan på vägen till sunshine city passerade tunnelbanetåget Tokyo dome så på tillbaka vägen klev jag av där..

Det är Tokyos största baseball arena (baseball är Japans nationalsport). Och det fanns dessutom ett nöjesfält i nära anslutning.

På kvällen när jag var ute så såg jag mumin pappan och lilla my.. visade sig att det finns ett mumin café och mumin affär här i Tokyo nära Tokyo skytree.. Noterade att de även har kopparna Kerstin samlar på.

Lördag

Akihabra… Det här är lite Japan på steroider.. spelhallar, manga affärer, kattcafeer, elektronik affärer osv osv.

Här köpte jag ett spett med kobe biff och testade det var väldigt gott. Det är det godaste köttet jag ätit någongång. Tyvärr att äta det till middag skulle bli alldeles för dyrt. Men roligt att ha smakat på det.

I spelhallarna kunde jag konstatera att jag är fortfarande ganska bra på att fånga saker med gripklo. Vet dock inte riktigt vad ett par saker är men men… Iaf det här är Gwen Stacy 

Hon såg jag på bio i vintras…  nu har jag inte så mycket mer att berätta

Var den första som kommenterar

Svara till