Autobahn

Söndagen förflöt på Autobahn så inte mycket att rapportera egentligen, utom att jag fick flash-back för att ständigt vara kissnödig. Minns min fars ord i min barndom när vi roadtripade i Europa, Nej vi kan inte stanna igen för nu har jag kört om en massa bilar. Sluta drick så mycket!
Här sitter jag nu med ett litet ljus till barn som inte är toanödig alls, men jag är konstant nödig, bara för att det inte är ok. Det kallas psykologi mina vänner 🤣🤣

Självklart har vi inga Euro med oss, vi betalar ju med kort. Tills vi kommer till toaletten och minnena kommer tillbaka. Där sitter han, farbrorn som drygar ut sin dåliga pension, och vill ha en slant. Dum som jag är frågar jag om man kan betala med kort. Han suckar, skakar på huvudet och vinkar in oss.

Med dåligt samvete knatar jag tillbaka med en svensk tjuga som legat ihopskrynklad under alla gamla kvitton i plånboken sedan dackefejden. Han blev faktiskt ganska glad och tacksam, och han fick ju lite extra dessutom.

Vi rullade genom Dresden som hastigast och försökte oss på lite familjehistoria, här har farmor bott…titta där! Och där!
En halvhjärtat jaaahaaaaa….och sedan tillbaka till filmen på ipaden. Ja, ja…Vi försöker väl igen om något år!

Rullade strax därefter in i Tjeckien och väl medvetna om att vi måste betala vätullen letar vi febrilt efter någonstans att köpa detta. Men ser du, detta har DIGITALISERATS! Inte så förvånad över det faktum att det har gjort det, men hur kan JAG inte ha koll på det!!!!
Några snabba knapptryck så var det löst! Något störande att det minsta man kan köpa är för 10 dagar, hade nästan lust att repa vägräcket i farten eller nåt, bara för att få valuta för pengarna.

Vi började få träsmak i rumporna så dags att hitta en övernattning någonstans. Brno känns ju fint för två öldrickare och jag dök på ett hotell mitt ute i ingenstans vid en racerbana. Coolt. In rullar vi med vår suuuupercola Skoda och området bjuder på både coola sportbilar och motorcyklar. I lobbyn var bordens underrede gjorda av motorblock, men på ett stiligt designersätt. Vi känner oss dock mycket välkomna i skodalandet😀

Middagen kan sammanfattas som torrt och friterat. Men fanns ju inte så mycket att välja på ute i bushen. En härlig kvällspromenad hann vi med innan vi kröp ner i den magiska sängen efter snabbdusch.

Var den första som kommenterar

Svara till