Fel resedag

Morfar tog bussen till stan på måndagen för ärenden och vi åkte lite senare och plockade upp honom för att styra kosan mot badet.

Idag sa Lawa för första gången att hon är kär och detta är då i killen som var lekledare förra gången vi var och badade. Frågade henne hur hon vet det och varför hon är kär i just honom, och hon sa att det känns liksom i hela kroppen. Lilla hjärtat, första hjärtesorgen nu när vi inte kommer att träffa honom mer.😍

Blev som vanligt massa plaskande och lekande och Lawa fick äntligen köpa sin leksak från en leksaksautomat.
Hon har tjatat hål i huvudet på oss för detta och enda responsen hon fått är att den dagen hon slutar tjata så kan det i alla fall finnas en chans. I dag sa hon inte ett ljud på hela dagen så därför beslutade vi att nu var det dags.

Hon vill alltid ha min telefon när vi åker bil så där har vi satt upp regel om att från varje gång hon nämner telefonen så måste hon vänta 10 minuter innan hon kan få låna den, börjar ge utdelning lite smått nu🤪

Vi gjorde ett försök på ny restaurang idag, ett fyrstjärnigt hotell mitt i ingenstans. In kommer vi glada i hågen och där står kocken stolt och presenterar sin skolmatsalsbuffe. Vi åkte vidare….

Vi låg och softade lite i sängen idag och jag skulle bara kolla vilken restaurang vi hade bokat på båten hem, och det var tur. Det visade sig att vår båt går på fredag och inte lördag, hade ju kunnat bli en riktig surprise! Vi fick kasta om lite i våra tankar kring planerna för de sista dagarna, men vi börjar alla längta efter tempurmadrasser, kokt torsk med äggsås och stabilt internet så det gör inte så mycket.

Var den första som kommenterar

Svara till