Varma dagar

Ja men 39 sköna grader och inte en vindpust i närheten,
och ja,
är fullt medveten om att jag gnällde över att det blåste för mycket för en vecka sedan. Men man får faktiskt klaga över vädret när man har semester, vad tusan annars ska man prata om???
Mulle utbrast i dag att titta ett moln, så jag var till och med tvungen att fota det!

I morse gav vi oss ut på jakt efter nötkött för att kunna laga till utomhus i gryta. Inte helt enkelt visade det sig, då de flesta här äter gris eller fågel.
Jag och far har också olika uppfattning om vad som är fräscht kött. Jag gillar vakumförpackat och han gillar det som ligger framme oinpackat i charken tillsammans med alla flugor som flaxar runt. (Mycket kraftig överdrift, men jag tror ni förstår vad jag vill poängtera)
För husfridens skull blev det en variant av varje!

Vi åkte till stora badställe med äventyrsbad och stor lekpark, enligt frökens önskemål. Vi var inte helt ensamma om att söka kyla där kan jag säga, men en riktigt skön dag blev det.

Den stora hoppborgen var uppe och även ”radiobåtarna” var igång. Lawa fick även rita regnbågar och fick en ny glittertattuering .
Vi hittade även en skön dusch med en hink som fylls till bredden med iskallt vatten, som sedan tippas över en. Blev ju både en och två duschar även om de kändes som bortkastat fem sekunder efteråt när värmen tagit över igen.

Vi åkte åter den nyasfalterade vägen dit, där de verkar ha missat några moment i arbetet. Helt sjukt hur det kan vara så ojämt trots att det är så nytt. Vi simulerade i alla fall Liseberg den sträckan och låtsades att vi åkte berg-och-dal bana. Lawa har också börjar att videoblogga på egen begäran så istället för att vägra vara med på bild ska jag nu spela in hennes kloka funderingar hela tiden. Tur jag köpte mig lite extra utrymme på google🤪

På tillbakaresan fick Mulle sin åtrådda fläkt och den har gått på högvarv sedan dess. Jag blötte ner en kökshandduk för att kyla hans huvud tills han kom på att hans förträffliga fru köpt honom en kylduk, som han dessutom fick med sig på resan. Välkommen tillbaka älskling till vår semester, nu kan du lämna zombielivet bakom dig.

Jag har för en gångs skull öppnat fönstret i mitt sovrum, men har redan ångrat mig. Man hör liksom hur diverse kryp kommer in och faller ner i heltäckningsmattan. Nu låter det dessutom som att något rör sig nedan för sängen.
Jag har två val, kolla vad det är och aldrig mer somna eller bara lägga ifrån mig telefonen och blunda, och hoppas på detta bästa. Kanske hörs vi igen, kanske inte….

Var den första som kommenterar

Svara till