Vart i Sydamerika bäst att åka i december/januari

Hej.

Jag har sedan en tid planerat in en resa till Syamerika, det hela skedde väldigt spontant. Jag åker i November och kommer då vara i Argentina drygt 1,5 månad. Jag tänkte sedan åka vidare till Bolivia, under slutet av december/början av Januari. Nu förstår jag (efter mycket förvirring ang regnsperioder etc) att det är jättekallt och regningt, samt svårt att ta sig fram genom Bolivia då? Någon som har varit där under dessa månader? Är det värt det?

Vart skulle vara en bättre destination att åka under de månaderna? Jag vill gärna slippa åka flyg när jag byter land då budgeten och miljön säger så.

 

Tacksam för en liten guidning i väderprognoser!

About linnea roslund 2 artiklar
Hej! Jag är en musikant på 21 år som gillar att spela diverse instrument men framförallt; sjunga!! Jag skriver mycket egen musik och tja, det är mycket det mitt liv består av. Jag älskar också att resa och jag vill verkligen överallt. Har inte direkt backpackat förut, men har rest ganska mycket till olika ställen, men under kortare perioder och befunnit mig på ungefär samma ställe hela tiden. Nu är det dock dags att utforska den biten!!

Var den första som kommenterar

Svara till