Fredag – hejdå Key West , hola Miami

Klockan ringde vid halv sju och då studsade jag upp medan övriga drog sig en stund. Sen blev det tidig frulle för mig och Alex medan barnen dröjde lite innan de vaknat och var redo. När vi vuxna ätit tog jag en kort prommis medan övriga åt och gjorde sig klara.

Hejdå Key West! 👋

Vid 08.30 var planen att vi skulle köra och vi kom iväg 8.34 så det får ses som grymt bra i ett sällskap på 8 personer. Resan till Miami är ca 3,5 timmar så vi ville komma iväg i god tid så att vi hinner hänga i Miami på em. 

 

Vi stannade i Homestead för en snabb lunch på Applebees och sen körde vi de sista 45 min till Miami! Det var coolt när man närmade sig stan, alla skyskrapor och det klarblåa vattnet. 

När vi checkat in gick vi upp och hängde i hotellets takpool ett par timmar innan vi tog en dusch och gick ut på stan för att käka.

Vi åt på ett ställe som hette 11th street diner som fått bra reviews och maten var ok tills Fredrik såg mögel på sitt bröd. Då hade vi ätit klart i princip så vi tog bara notan och gick vidare. 

Vi promenerade runt i Art Deco distriktet och spanade på coola hus och sen gick vi hemåt.

Filip fick en idé att ta en skojig bild med en installation… 😂

Love Hate Tattoo, studion från tv-serien Miami Ink

När vi kom hem satt vi på terassen ett tag och snackade med Malin och Fredrik, när de gick hem till sitt rum satt vi uppe ett tag och kollade på blixtar, då det kom in ett åskoväder.

Småtjejerna myser!
Lyckades fånga ljuset när en blixt slog ner! 😃
Himlen utan blixt!

 

About Maria 35 artiklar
Älskar äventyr och roliga upplevelser. Att möta nya människor är för mig en stor del i det roliga med att resa. Familjen består av min man och två barn.

1 kommentar påFredag – hejdå Key West , hola Miami

Svara till